Antena Căutare

Copil de 11 ani, din Botoșani, care căra o roabă pentru a ajuta la treburile casnice, lovit de tren. Prietenii îl plâng lângă calea ferată - Video

Un băiat de 11 ani a sfârșit tragic, după ce a fost lovit de un tren care circula pe ruta Botoșani-București. Copilul nu s-a asigurat, a fost proiectat la câțiva metri distanță și a murit pe loc. Căra o roabă pe care ar fi descărcat-o la groapa de gunoi, aflată dincolo de calea ferată, pentru a ajuta la treburile casnice.

Copil de 11 ani, din Botoșani, care căra o roabă pentru a ajuta la treburile casnice, lovit de tren. Prietenii îl plâng lângă calea ferată - Video Galerie
Băiat de 11 ani lovit de tren în Botoșani. Prietenii îl plâng lângă calea ferată | stiri.botosani.ro

Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. A1.ro nu va publica imaginile!

Un copil în vârstă de 11 ani a decedat, vineri, după ce a fost lovit de un tren de persoane care circula pe relaţia Botoşani - Bucureşti, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Potrivit acesteia, accidentul a avut loc pe raza localităţii Cătămărăşti Deal, în momentul în care băiatul nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind surprins de tren.

La faţa locului a ajuns un echipaj de ambulanţă de terapie intensivă mobilă, însă cadrele medicale nu au putut face nimic pentru salvarea acestuia.

Copil de 11 ani, din Botoșani, care căra o roabă pentru a ajuta la treburile casnice, lovit de tren. Prietenii îl plâng lângă calea ferată - Video

Băiat de 11 ani lovit de tren, în Botoșani

botosaninews.ro

Foto: botosaninews.ro

Copilul din Botoșani căra o roabă. Familia și vecinii au auzit izbitura trenului

Presa locală din Botoșani scrie că familia și vecinii au auzit zgomotele loviturii trenului și au ieșit la poartă pentru a verifica dacă totul este în ordine, moment în care una dintre rudele copilului a observat că nu mai vede nici băiatul, nici roaba de gunoi cu care plecase pentru a o descărca. Corpul băiatului a fost zărit într-o rigolă aflată în imediata proximitate a liniei ferate.

Video: stiri.botosani.ro

La faţa locului a ajuns un echipaj de ambulanţă de terapie intensivă mobilă, însă cadrele medicale nu au putut face nimic pentru salvarea acestuia.

„Era foarte harnic, muncea foarte mult. Nu pot să cred că a murit”, a povestit pentru stiri.botosani.ro, unul dintre vecinii care au ajuns imediat la fața locului. Prietenii băiatului s-au strâns pe calea ferată, înmărmuriți de durere.

Avea 44 de ani, doi copii și era sănătos tun. În câteva zile, nu mai era: „Scriu și plâng. Virusul ăsta nenorocit ia oam... Creștere alarmantă a numărului de infectări COVID-19, în trei județe! Unde s-au raportat cele mai multe cazuri, în 24 de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x