Antena Căutare

Copil de cinci ani, bătut și închis în debara, la grădiniță! Mama micuțului: ”A fost trântit pe scaun, plesnit peste cap!”

Un copil de cinci ani de zile a trecut prin momente dramatice la grădiniță, unde a fost bătut de educatoare și închis în debara, cu lumina închisă. Mama copilului a povestit toul cu lux de amănunte, la o televiziune locală. 

Un copil de cinci ani de zile a trecut prin momente dramatice la grădiniță, unde a fost bătut de educatoare și închis în debara, cu lumina închisă. Mama copilului a povestit toul cu lux de amănunte, la o televiziune locală.

“A fost luat din pătuţ, trântit pe scăunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masă, după care a început să plângă. A fost băgat în debara, încuiat, cu lumina stinsă”, a mărturisit mama micuțului.

De asemenea, într-o înregistrare cu camera ascunsă, directoarea instituţiei recunoaşte parţial faptele, susţine că şi educatoarea a recunoscut ce a făcut şi a fost sancţionată cu un avertisment scris.

Mama copilului (a cărei identitate este protejată) susţine, potrivit Braşov TV, că baiatul în vârstă de 5 ani “a fost luat din pătuţ, trântit pe scăunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masă, după care a început să plângă. A fost băgat în debara, încuiat, cu lumina stinsă. Doamna s-a apropiat de uşă urlând că aşa o să i se întâmple de fiecare dată când nu va dormi. După care, după câteva minute a fost scos, băiatul plângea. Iar unul dintre colegi spunându-i un lucru, copilul a început să râdă. Iar doamna văzând că copilul râde, doamna a spus că nu s-a speriat suficient şi l-a băgat din nou în debara, tot cu lumina stinsă şi încuiat.”

Ba mai mult, o parte dintre spusele mamei au fost confirmate de spusele directoarei, în cadrul unei filmări cu camera ascunsă.

“S-au făcut toate procedurile, a fost cercetată disciplinar, a fost sancţionată cu avertisment scris, este monitorizată… (…) Eu sunt si psiholog şi am mers acolo în casă şi am făcut câteva jocuri cu copilaşii, ca să identific în mod real ce s-a întâmplat. Într-adevăr copilul a fost dus în debara, exact cum a recunoscut şi doamna, a tras uşa… Asta cu lumina stinsă nu şi-au dat seama copiii dacă s-a întâmplat,” spune directoarea în înregistrarea publicată de Braşov TV.

Zilele trecute, copilul de cinci ani a fost transferat la o altă grădiniță. Deocamdată, conducerea ISJ Braşov nu a oferit un punct de vedere.

Ziua Femeii 2019. De ce mor atât de multe mame la naștere, în România... Schimbări în noul an școlar! Ce elevi vor avea parte de o lună de vacanță în plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x