Antena Căutare

Cursele de tren se suspendă din cauza coronavirusului. Banii achitați se vor returna integral

Întreprinderea de Stat Calea Ferată din Moldova (CFM) a anunțat că din cauza riscului de răspândire a noului tip de coronavirus, COVID-19, circulația trenului „Prietenia” Chişinău – Bucureşti – Chişinău va fi suspendată..

Cursele de tren se suspendă din cauza coronavirusului. Banii achitați se vor returna integral
Cursele de tren se suspendă din cauza coronavirusului

Republica Moldova anulează cursele aeriene și interzice pătrunderea cetățenilor străini pe teritoriul țării. Vor putea intra doar cei cu statut diplomatic, cu reședința în Moldova și cei implicați în transporturile de mărfuri.

Potrivit unui comunicat al CFM, citat de unimedia.info, se suspendă temporar circulația trenului.

Austria a suspendat serviciile feroviare cu Italia prin trecătoarea Brenner, pentru a preveni răspândirea coronavirusului

Prietenia” Chişinău – Bucureşti – Chişinău, cu plecarea din Chişinău începând cu 16 martie 2020 şi cu plecarea din Bucureşti începând din 17 martie 2020. „Costul biletelor vândute va fi returnat integral”, mai precizează unimedia.info, care citează CFM.

De altfel, Căile Ferate Moldova au sistat mai multe curse, în condițiile în condițiile în care autoritățile de la Kiev au decis închiderea granițelor. De asemenea, vor fi suspendate și cursele aeriene, începând cu data de 17 martie, ora 00:00.

Potrivit unimedia.info, autoritățile moldovenești vor interzice din aceeași dată și aceeași oră, traversarea terestră a frontierei de stat de către cetățenii străini, cu excepția celor care au statut diplomatic, care au reședință în Republica Moldova și a celor care sunt antrenați în procesul de transportare a mărfurilor.

Maşina unui poliţist de frontieră a fost lovită de un tren. Circulația feroviară a fost întrerupt

Decret Iohannis - măsuri pentru sănătate. Scăpăm de „problema cu cardul de sănătate”... Decret Iohannis - măsuri pentru angajați și angajatori. Nu toți părinții pot avea zile libere, dar și la stat se poate „...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x