Antena Căutare

În ce hal am ajuns...S-au bătut pentru un pachet de mălai! Nu e glumă, s-a întâmplat într-un magazin din România! Totul a fost filmat: „Spălați-vă pe mâini, mămăligarilor!”

Scene de necrezut, filmate într-un magazin din Ploiești. Oamenii au ajuns să se bată pentru un pachet de mălai! Imaginile au devenit virale, în doar câteva ore de la postare.

În ce hal am ajuns...S-au bătut pentru un pachet de mălai! Nu e glumă, s-a întâmplat într-un magazin din România! Totul a fost filmat: „Spălați-vă pe mâini, mămăligarilor!”
Mai mulți oameni s-au bătut pentru un pachet de mălai, într-un magazin din Prahova

Imaginile zilei, în România. Un bărbat din Prahova a postat pe Facebook o înregistrare video surprinsă, susține bărbatul, într-un magazin din Ploiești.

Pe filmare se vede cum oamenii se înghesuie să apuce o pungă cu mălai, în timp ce alţii iau baxuri întregi.

Așa s-a răspândit coronavirusul în România. Primele 18 zile de „plimbare” ale COVID-19 la noi în țară, analizate de specialiști

„Băiatul în geaca roşie din imagine cară undeva la 6, 8 baxuri, o întrebare: Ce faci frate cu ele ?Cumperi pentru o comună intreagă? Atâta timp cât magazinele nu se închid, de ce cumpăraţi atâta de mult? În exces? Donaţi la case de copii? Oamenilor de pe străzi?”, a scris un internaut.

O altă persoană a scris: „Trebuie să vă spălaţi pe mâini, nu să mâncaţi. Mămăligarilor”. „Vine foametea?”, se întreabă o femeie.

„Soțul meu ne-a lăsat. L-au dus deja la cimitir. Nu m-au lăsat să merg”. O româncă din Italia, despre viață și moarte în vremea coronavirusului

Postarea are peste o sută de comentarii şi a fost distribuită de peste o mie de ori.

Coronavirus în România. Schimbări în sistemul de sănătate. „Continuați tratamentul, pentru că altfel e în zadar”... „Pacienţii care suferă de cancer şi au imunitatea foarte slăbită sunt puşi pe drumuri”, în plină pandemie coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x