Căutare Live

Coșmarul nu se mai sfârșește! A fost emis COD GALBEN de INUNDAȚII! Iată zonele afectate!

Hidrologii au emis, duminică, o nouă serie de atenţionări Cod galben de inundaţii ce vizează bazine hidrografice din cinci judeţe situate în Transilvania şi Moldova.

Hidrologii au emis, duminică, o nouă serie de atenţionări Cod galben de inundaţii ce vizează bazine hidrografice din cinci judeţe situate în Transilvania şi Moldova.

Conform Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA), până la ora 23:00, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi a propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri ale debitelor şi nivelurilor, cu depăşiri ale Cotelor de atenţie pe râurile mici din bazinele hidrografice: Trotuş - bazin amonte S.H. Oneşti (judeţele Harghita, Bacău şi Covasna), Prahova - bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţul Prahova) şi Olt - bazin amonte S.H. Feldioara (judeţele Braşov, Covasna şi Harghita).

În acelaşi timp, fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare şi pe cursurile: Trotuş - bazin superior amonte S.H. Goioasa, Teleajen - bazin superior şi mijlociu, respectiv Olt - bazin superior amonte S.H. Sâncrăieni.

Atenţionările au fost deja transmise de către INHGA către: Ministerul Apelor şi Pădurilor, Ministerul Mediului, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Administraţia Naţională "Apele Române", Ministerul Afacerilor Interne, mass-media, Hidroelectrica S.A., Administraţiile Bazinale de Apă Siret, Buzău - Ialomiţa şi Olt, respectiv Sistemele de Gospodărire a Apelor Braşov, Harghita, Bacău, Covasna şi Prahova, scrie Agerpres.

Dumnezeule, nu se mai opresc! Cutremur după cutremur în Indonezia! Un seism de magnitudinea 7,2 a avut loc în insula Lom... Virusul care a stârnit panică, confirmat în apropiere de București! Autoritățile sunt în alertă, căci boala se răspândeș...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri