Antena Căutare

Cum va fi vremea in tara, in urmatoarele doua saptamani. Vezi prognoza meteo pana in 23 decembrie

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 10 - 23 decembrie, in fiecare regiune a tarii.

Cum va fi vremea in tara, in urmatoarele doua saptamani. Vezi prognoza meteo pana in 23 decembrie
| Intact Images

BANAT
Intre 10 si 14 decembrie, vremea va fi mai rece decat in mod normal in aceasta perioada a anului, temperatura aerului fiind negativa zi si noapte. Astfel, temperaturile maxime diurne vor fi cuprinse, in medie, intre -5 si -2 grade, iar cele minime nocturne intre -15 si -5 grade. Intre 14 si 16 decembrie se va inregistra o incalzire, iar din 17 decembrie si pana in 23 decembrie valorile maxime medii vor fi permanent pozitive si vor putea urca pana in jur de 5 grade. Dupa ce vor creste simtitor intre 14 si 16 decembrie, temperaturile minime medii vor avea variatii nesemnificative de la o noapte la alta, mentinandu-se intr-un ecart de -3…0 grade. Temporar vor fi precipitatii in general slabe, mai ales sub forma de ninsoare, cu probabilitate de aparitie mai mare in intervalele 11-13 decembrie si 15-17 decembrie.

TRANSILVANIA
Vremea va fi mai rece decat in mod normal in aceasta perioada a anului indeosebi in intervalul 10-15 decembrie, cand temperaturile maxime diurne vor fi cuprinse, in medie, intre -8 si -4 grade, iar cele minime nocturne intre -15 si -5 grade. In zilele de 15 si 16 decembrie vor creste atat temperaturile maxime diurne cat si cele minime nocturne. Ca urmare, din 17 decembrie pana in 23 decembrie, valorile termice maxime medii vor oscila intre -1 si 2 grade, iar cele minime se vor situa, in medie, intre -6…-2 grade. Temporar vor fi ninsori in general slabe, cu probabilitate de aparitie mai mare in intervalele 10-12 decembrie si 15-18 decembrie.

MUNTENIA
Intre 10 si 14 decembrie, vremea se va raci, iar valorile termice vor fi mai mici decat in mod normal in aceasta perioada a anului. Temperaturile maxime diurne vor scadea, fiind la inceput intre 0 si 2 grade, apoi intre -5 si -2 grade, iar cele minime nocturne, in acelasi interval, se vor situa, in medie, intre -14 si -4 grade. Incepand cu 15 decembrie, valorile maxime medii vor fi usor pozitive si vor urca pana in jur de 4 grade in 16 decembrie si in intervalul 21-23 decembrie. Desi vor ramane negative, temperaturile minime nocturne vor creste dupa data de 15 decembrie si vor fi, in medie, intre –6 si -1 grad. Vor fi precipitatii in general slabe, predominant sub forma de ninsoare, cu probabilitate mai ridicata de aparitie in intervalele 10-12 decembrie si 15-19 decembrie.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Cod galben de ninsori si viscol! Ministerul Transporturilor a convocat comandamentul de iarna... Sora lui Cristian Cioaca a primit custodia copilului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x