Căutare Live

Se face curățenie în minister! Polițiștii sunt chemați la audieri. „Este o boală care trebuie tratată”

Noul ministru de Interne a anunțat că vor urma modificări importante în minister, mai ales în cazul polițiștilor corupți din Caraș-Severin. Mai mulți polițiști vor fi chemați la audieri pentru conexiuni cu rețelele infracționale.

Ministrul de interne, Marcel Vela, face curățenie in minister

Potrivit ministrului de interne vor continua acțiunile de „curățenie” până în momentul în care Ministerul de Interne va fi apreciat de către populație. Acesta a adăugat că până la finalul lunii decembrie va fi gata analiza de reorganizare a ministerului.

„Poliţiştii care au legături, conexiuni cu reţele infracţionale sunt în vizorul poliţiştilor care îşi vor face datoria, în următoarea perioadă, la nivelul întregii ţări. După Caraş-Severin, în zilele următoare, poate chiar de azi, şi în alte judeţe, poliţiştii care au legătură cu o reţea infracţională vor fi chemaţi la audieri”, a anunţat ministrul de Interne, Marcel Vela.

Oamenii de știință susțin că au găsit un tratament pentru pesta porcină! „Cred că va fi posibil să comercializăm vaccin... Muncitorii din Cerna săpau în pământ atunci când s-au oprit îngroziți! Peste ce au dat | FOTO...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Beneficiile consumului de gutui. De ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta
Catine.ro
Ultimele știri
x