Antena Căutare

Se face curățenie în minister! Polițiștii sunt chemați la audieri. „Este o boală care trebuie tratată”

Noul ministru de Interne a anunțat că vor urma modificări importante în minister, mai ales în cazul polițiștilor corupți din Caraș-Severin. Mai mulți polițiști vor fi chemați la audieri pentru conexiuni cu rețelele infracționale.

Se face curățenie în minister! Polițiștii sunt chemați la audieri. „Este o boală care trebuie tratată”
Ministrul de interne, Marcel Vela, face curățenie in minister

Potrivit ministrului de interne vor continua acțiunile de „curățenie” până în momentul în care Ministerul de Interne va fi apreciat de către populație. Acesta a adăugat că până la finalul lunii decembrie va fi gata analiza de reorganizare a ministerului.

„Poliţiştii care au legături, conexiuni cu reţele infracţionale sunt în vizorul poliţiştilor care îşi vor face datoria, în următoarea perioadă, la nivelul întregii ţări. După Caraş-Severin, în zilele următoare, poate chiar de azi, şi în alte judeţe, poliţiştii care au legătură cu o reţea infracţională vor fi chemaţi la audieri”, a anunţat ministrul de Interne, Marcel Vela.

Oamenii de știință susțin că au găsit un tratament pentru pesta porcină! „Cred că va fi posibil să comercializăm vaccin... Muncitorii din Cerna săpau în pământ atunci când s-au oprit îngroziți! Peste ce au dat | FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x