Alertă! A fost cutremur mare în România, sâmbătă dimineață. Seismul a avut loc în judetul Buzău

A fost cutremur în România, sâmbătă dimineață, în zona seismică Vrancea. Seismul a fost înregistrat în județul Buzău și a avut magnitudinea de 3,9 pe scara Richer.

A fost cutremur mare în România, sâmbătă dimineață. Seismul a avut loc în judetul Buzău

Potrivit Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Brașov, Ploiești, București, Bacău, Brăila și Galați.

Seismul s-a produs la adâncimea de 128 kilometri, la ora locală 05:28, în noaptea de vineri spre sâmbătă,

Cel mai puternic cutremur din România, în 2020, în luna ianuarie

Cel mai semnificativ cutremur din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri