Antena Căutare

CUTREMURĂTOR! Declaraţiile făcute de tatăl Aurei Ion: " Fata mea a fost asasinată"

În exclusivitate pentru emisiunea "Acces Direct", tatăl Aurei Ion a vorbit despre drama prin care familia sa trece şi despre modul în care unul dintre copiii săi şi-a pierdut viaţa

În exclusivitate pentru emisiunea "Acces Direct", tatăl Aurei Ion a vorbit despre drama prin care familia sa trece şi despre modul în care unul dintre copiii săi şi-a pierdut viaţa!

Vorbele unui părinte în doliu n-au cum să nu te impresioneze, iar cuvintele dure şi pline de adevăr te lasă fără replică. "Fata mea a ajuns să fie un erou, dar eu o voiam acasă, lângă mine. România are prea mulţi eroi în cimitire. Aura a fost asasinată! Să scapi cu viaţă dintr-un accident aviatic, dar să nu poţi fi salvat arată incompetenţa unui sistem", spune tatăl studentei decedate în tragedia din Munţii Apuseni.

"Tot respectul pentru oamenii aceia din Apuseni care i-au descoperit. Dacă erau nepoţi de parlamentari, vedete sau oameni de bani gata, îi găseau imediat. Aşa, au fost nişte medici. Neimportanţi în România. Dacă erau profesori, probabil îi găseau după o zi. Aşa sunt tratate valorile în ţara asta", a spus, printre lacrimi, tatăl Aurei.

Gemenii se pricep de minune să impresioneze! Horoscopul zilei de marţi, 28 ianuarie 2014... De miercuri, revine viscolul şi urmează gerul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x