Antena Căutare

Dambovita: Un politist i-a aruncat cu acid in fata unui vecin

Un barbat din Dambovita este convins ca vecinul sau, care este politist, a incercat sa-l desfigureze cu o substanta chimica. Se pare ca cei doi au ceva de impartit de mult timp, iar conflictul s-a aprins din nou aseara. Nervos, politistul a aruncat peste gard, catre rivalul sau, substanta periculoasa si apoi a disparut de acasa. Victima a ajuns la spital cu arsuri in zona capului.

Localnicii spun ca politistul provoca adeseori scandaluri, dar se foloseste de functia pe care o are pentru a scapa nevinovat din toate. De data aceasta, conflictul a degenarat cand unul dintre vecinii politistului l-ar fi reclamat la IGP pentru purtare abuziva. Atunci agentul a fost sanctionat de superiorii sai, asa ca a promis ca se razbuna.

Superiorii agentului au deschis o noua ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat de aceasta data, insa au refuzat sa faca orice fel de cometariu.

Se cauta tapi ispasitori dupa incendiul din Popesti Leordeni. Proprietarii apartamentelor dau vina pe autoritati... Intr-o luna se deschide prima ruta pe centura feroviara, intre Gara de Nord si Gara Progresul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x