Antena Căutare

Situație revoltătoare la Suceva. De ce nu apar în statistici zeci de morți de COVID-19. Explicația managerului Spitalului Județean

Zeci de persoane care și-au pierdut viețile în urma infecției cu noul coronavirus nu apar în nicio statistică, potrivit Monitorul de Suceava. 

Situație revoltătoare la Suceva. De ce nu apar în statistici zeci de morți de COVID-19. Explicația managerului Spitalului Județean
Situație revoltătoare la Suceva. De ce nu apar în statistici zeci de morți de COVID-19. Explicația managerului Spitalului Județean

Conform sursei citate, medicul Valeriu Gavriloci, directorul medical interimar al spitalului, de la începutul pandemiei, doar în Spitalul din Suceava au murit 186 de persoane (18 decese raportate în mai, 149 de cazuri în aprilie și 19 decese în martie).

De cealaltă parte, însă, Grupul de Comunicare Strategică a transmis a transmis că în tot județul Suceava sunt 159 de decese. Calculul arată o diferență de 27 de decese, care s-au înregistrat doar în Spitalul Județean Suceava.

Ultimă oră. Alte 312 cazuri noi de coronavirus în România. Număr record de persoane vindecate de COVID-19

Cifra deceselor ar fi, însă, mult mai mare, întrucât în cadrul datelor Grupului de Comunicare Strategică apar persoane care au murit și în alte spitale, dar și cele raportate de Medicina Legală.

Întrebat de unde provine această diferență mare, de circa 50 de cazuri, medicul Valeriu Gavrilovici a precizat: “Este vorba de un alt algoritm de raportare, respectiv al spitalului și al Direcției de Sănătate Publică”.

Previziune sumbră de la specialiști! Ce se va întâmpla cu COVID-19, din toamnă. O boală nouă, pe cale să apară! Arafat, avertisment pentru români! „Este foarte important!”

Coronavirus în România, ultimul bilanț făcut public

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității noul bilanț al pandemiei de coronavirus în România.

Până astăzi, 8 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 14.811 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 6.423 au fost declarate vindecate și externate.

Decizie de ultimă oră în România. Cine sunt elevii care vor primi gratuit tablete cu acces la internet

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 312 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 232 de pacienți.

Se poate susține sau nu BAC-ul online? Consiliul Național al Elevilor aduce lămuriri: "Demonstrează abordarea super... Plic cu 30.000 de euro, găsit într-un supermarket din Timişoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x