Antena Căutare

De la „Ambulanța Neagră”, la „Omul în negru”! Mai mulți români distribuie mesaje false în care vorbesc despre COPII RĂPIȚI și omorâți pentru organe!

Episodul „Ambulanța neagră” se repetă. La aproape doi ani distanță după isteria inițială, pe rețelele de socializare au început să apară alte informații asemănătoare. evident, toate sunt niște falsuri grosolane, fapt subliniat și de angajații Ministerului de Interne.

Acum, mesajele false în are în centrul atenției pe un băbrat necunoscut, care bântuie liniștit prin localități din Dâmbovița și care răpește copii, după care îi ucide pentru a le lua organele.

De la „Ambulanța Neagră”, la „Omul în negru”! Mai mulți români distribuie mesaje false în care vorbesc despre COPII RĂPIȚI și omorâți pentru organe!

Evident, totul este o minciună gogonată, așa cum s-a dovedit a fi și de-acum celebra ambulanță neagră.

E bine ca utilizatorii rețelelor de socializare să se informeze bine înainte de a distribui astfel de masaje, care ar putea crea panică în rândul populației.

Sursă foto: Gazeta Dâmboviței.

Caz șocant în Israel. Fetiţa unui cuplu de moldoveni a fost omorâtă intenţionat de îngrijotoare la grădiniță. Mesajul m... Tragedie, într-un mall din București! Un bărbat s-a sinucis, sub privirile clienților. S-a aruncat în gol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x