Antena Căutare

De la temperaturi de VARĂ, la descărcări electrice şi ploi! Cum va fi vremea la sfârşitul săptămânii

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în regiunile vestice şi la munte, zone în care cu totul izolat mai pot fi averse şi descãrcãri electrice, conform Antena3. 

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în regiunile vestice şi la munte, zone în care cu totul izolat mai pot fi averse şi descãrcãri electrice, conform Antena3.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între 7 şi 17 grade.

VINERI, 25 MAI: Vremea va fi în continuare caldã, dar gradul de instabilitate atmosfericã va fi în creştere. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi mai ales pe parcursul zilei se vor semnala averse şi descãrcãri electrice la munte, local în jumãtatea de nord a ţãrii şi pe arii mai restrânse în rest. Izolat va cãdea grindinã şi se vor cumula cantitãţi de apã mai însemnate în intervale scurte de timp.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în est, în sud-est, iar de scurtã duratã şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 30 de grade, iar cele minime între 9 şi 19 grade. Dimineaţa şi noaptea în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţã.

Ce presupune albirea dinților și cât costă procedura... Dezvăluire CUTREMURĂTOARE despre băiatul ȘOFERULUI de microbuz! Mărturisire ȘOCANTĂ în direct la tv!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x