Antena Căutare

Momente sfâșietoare lângă sicriul Dianei, dansatoarea care a murit pe scenă. Ce s-a întâmplat la înmormântare

Momente sfâşietoare pentru familia Dianei, dansatoarea care a murit pe scenă, în timpul unui spectacol. Artista este condusă pe ultimul drum. Înmormântarea tinerei a smuls lacrimi și durere sfâșietoare familiei, dar și celor care au cunoscut-o și au îndrăgit-o.

Momente sfâşietoare pentru familia Dianei, dansatoarea care a murit pe scenă, în timpul unui spectacol. Artista este condusă pe ultimul drum. Înmormântarea tinerei a smuls lacrimi și durere sfâșietoare familiei, dar și celor care au cunoscut-o și au îndrăgit-o.

Diana, în vârstă de 33 de ani, a leșinat pe scenă, în timp ce dansa, la Balul Bobocilor din Sebiș. Alături de ea era și soțul ei, dansator și el. Tânăra a fost dusă la spital, însă, în ciuda tuturor eforturilor, medicii au anunţat decesul în jurul orei 01.00.

Cristian Sârb, managerul Spitalului de Boli Cronice Sebiș, unde fata a fost transportată, a dezvăluit că tânăra a fost resuscitată de trei ori.

Trupul neînsufleţit a fost depus, ieri, la capelă, unde soţul ei, familia, dar și prierenii, răpuși de durere, și-au putut lua adio de la ea.

Române, crezi că poți obține cetățenia... română? Răspunde la următoarea întrebare: Numește trei regiuni viticole din Ar... Masa caldă în școli 2018. Cât s-a majorat pachetul alimentar pentru elevi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x