Antena Căutare

Dinu Patriciu a parasit, in sfarsit, clinica milaneza unde a facut transplantul de ficat

Dupa mai bine de o luna de spitalizare, Dinu Patriciu a parasit, in sfarsit, clinica milaneza unde a facut un transplant de ficat. A slabit enorm dar si-a revenit suficient de bine pentru ca medicii sa nu il mai tina sub observatie permanenta. Insa pana la intoarcerea in Romania mai e cale lunga

Dinu Patriciu a lasat in urma patul de spital de la clinica Niguardia din Milano. Medicii i-au semnat externarea la 35 de zile de la dificilul transplant de ficat la care omul de afaceri a fost supus in decembrie. Acum are toate motivele sa simta ca greul a trecut, spun apropiatii lui.

Chiar daca nu mai este internat, Dinu Patriciu va mai trece des pragul clinicii milaneze, in urmatoarea luna. Este in perioada de refacere si trebuie sa se prezinte la controale periodice, timp in care va locui in apartamentul inchiriat de familia sa, care i-a fost alaturi inca de la internare. Chiar daca starea lui este, in prezent, multumitoare, trebuie sa ramana in garda. Nu se pune, deocamdata, problema sa revina in Romania. In mod normal, nu are voie sa calatoreasca in urmatoarele doua luni. Asta, chiar daca e nerabdator sa se intoarca in tara.

Interventia chirurgicala suferita de Patriciu in decembrie a fost extrem de dificila. 10 ore l-au tinut medicii in operatie si a fost nevoie de alte 48 de ore pentru a sti cu certitudine ca transplantul a fost un succes.

O femeie din Tulcea si-a retezat mana intr-un aparat de taiat carne... Moda covridogului sau a covricheese-ului. Bucurestiul s-a umplut de covrigarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x