Antena Căutare

Îngrijitoarea unei grădinițe, umilită de directore, după ce i-a cerut ajutor unei colege: ”Nu-mi cere scuze că mă enervează. Nu trebuie să stea aici!”

Directoarea unei şcolii din Constanţa a fost înregistrată în timp ce urla cât o ţineau plămânii la subordonaţii săi! Totul a început după ce o îngrijitoare a uneia dintre grădiniţele aflate în subordinea şcolii şi-a rugat o colegă să o ajute la strânsul frunzelor. Părinţii copiilor nu au fost foarte şocaţi, mai ales că - spun ei - nu e o premieră. Însă nu consideră normal ca cei mici să asiste la un asemenea spectacol. Inspectoratul Şcolar a început o anchetă în acest caz.

Îngrijitoarea povesteşte că tonul directoarei a fost unul extrem de violent. Totul ar fi pornit după ce i-a cerut unei colege să o ajute la strânsul frunzelor din curtea gradiniţei. Cealaltă îngrijitoare a mers să se plângă la directoare, după care a urmat scandalul.

”Putea să mă cheme în cancelarie sau în birou la dânsa şi să lămurim problema dacă era chiar aşa de grav.”, a spus femeia mustrată.

Incident la o şcoală din Timişoara, unde un bărbat a intrat în baia fetelor

Culmea, cu dovada în faţă, directoarea nu îşi recunoaşte vocea: ”Nu este tonul şi nu este reproşul pe care eu i l-am făcut îngrijitoarei. Deci nu există. Nu este.”, se scuză aceasta.

Părinţii copiilor spun că directoarea nu ar fi la prima abatere şi că ar mai fi avut loc astfel de discuţii aprinse chiar în faţa lor şi a copiilor.

”Am rămas blocată. Copiii nu aveau dreptul să asiste la asemenea discuţie. Totul trebuia discutat în cabinet, nu aşa din uşă, să începi să zbieri şi să ţipi.”, a spus o mamă.

Incident șocant într-o școală. Un bărbat a fost surprins de către o elevă de clasă întâi, în baia fetelor, dezbrăcat

Înregistrarea a ajuns şi la Inspectoratul Şcolar care face verificări în acest caz. În cazul în care se dovedeşte că incidentul nu este singular, directoarea ar putea fi sancţionată disciplinar.

Scandal amoros la Ambulanța Caraș Severin. Directorul unității, acuzat că și-a amenințat și șantajat fosta iubită cu fot... Începe Postul Crăciunului. 40 de zile fără carne, brânză și ouă. 15 zile de dezlegare la pește și vin. Ce nu este bine s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x