Antena Căutare

Doamne, ce moarte violentă! Doi tineri au plonjat cu mașina de la zece metri înălțime. Martor: „N-au avut nicio șansă!”

Un bărbat de 33 de ani şi o femeie de 30, ambii din județul Mehedinți, au murit după ce au plonjat cu maşina de pe un pod de la aproximativ zece metri.

Un bărbat de 33 de ani şi o femeie de 30, ambii din județul Mehedinți, au murit după ce au plonjat cu maşina de pe un pod de la aproximativ zece metri.

Potrivit publicației Gazeta de Sud, impactul a fost atât de violent încât autovehiculul s-a transformat într-un morman de fiare. Tragedia a avut loc la la câţiva kilometri de Drobeta-Turnu Severin. Cele doouă victime erau colegi de muncă la o firmă de cablaje electrice din zonă.

”Au plonjat de la înălţimea de aproape 10 metri, de sus de unde au plonjat cu autoturismul. Practic n-au avut nicio şansă. Am intervenit pentru descarcerea celor două victime, surprinse în autoturismul care a fost căzut după pasarela din localitatea Şimian, la intrare în Drobeta Turnu Severin”, a declarat, căpitanul Ionel Năvală, de la ISU Mehediniţi.

Medicii de la Serviciul de Ambulanţa Mehedinţi, au spus că cele două victime au avut o moarte violentă. Femeia a fost găsită cu capul sub maşină, iar bărbatul contorsionat în maşină.

Ce se ascunde, de fapt, în familia regală? Fostul principe Nicolae vine în România și spune totul despre interdicția de ... Urmează viscol și vreme severă! Schimbare dramatică a prognozei, anunțată de meteorologi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x