Antena Căutare

Doi bătrâni morți au fost îngropați cu excavatorul, la miezul nopții, fără slujbă, din ordinul primarului. Atenție, informaţii care vă pot afecta emoţional!

Caz şocant într-o comună din Dolj! Primarul din localitate a considerat că doi bătrâni ai nimănui, găsiţi morţi în casă, nu merită o înmormântare decentă.

Primarul din localitatea Dolj a considerat că doi bătrâni ai nimănui, găsiţi morţi în casă, nu merită o înmormântare decentă. Poliţiştii nu găsiseră nicio urmă de violenţă pe corpurile lor, nu aveau nici rude care să se ocupe de îngropare, aşa că edilul a decis să rezolve situaţia.

Aşa că a dat ordin să se sape o groapă cu excavatorul într-un colţ al cimitirului, după care a cerut ca trupurile bătrânilor să fie învelite în pături. Cadavrele au fost transportate până la groapă în cupa excavatorului. Iar acolo au fost înmormântaţi. La miezul-nopţii, fără slujbă.

Bătrânii bolnavi şi retraşi au stârnit milă şi revoltă în comuna Dobreşti din Dolj. Locuiau peste drum de primărie şi angajaţii instituţiei au observat că plicurile de la poştă nu mai erau ridicate de nimeni. Asta i-a făcut să verifice ce se întâmplă.

Vara aduce ninsori şi viscol! Stratul de zăpadă devine tot mai mare! Ce anunță specialiștii... Istoria se repetă! Lucian Blaga, "comemorat" cu mesaje triviale. Soclul statuii din Lancram a fost vandalizat,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x