Antena Căutare

Doi inspectori de la Primaria sectorului 6, arestati pentru luare de mita

Tribunalul Bucuresti a dispus, sambata, arestarea preventiva pentru 29 de zile a doua inspectoare de la Directia Generala de Politie Locala - Serviciul Control si Monitorizare a Starii Mediului si Salubrizare (Primaria Sectorului 6 Bucuresti), Maria Alina Calin si Alexandrina Georgescu, pentru luare de mita. In aceeasi cauza, procurorii au decis in cazul unui alt inspector - Gheorghe Adrian Dragomir - masura obligarii de a nu parasi tara pentru o perioada de 30 de zile.


La data de 15 aprilie 2011, dupa ce s-au pus de acord asupra cuantumului sumei de bani, respectiv 300 lei pentru fiecare functionar public, cei trei inculpati au convenit cu denuntatorul ca banii sa ii fie remisi lui Dragomir Gheorghe-Adrian. In aceeasi zi, inculpatul Dragomir Gheorghe-Adrian a primit de la denuntator suma de bani convenita de 900 de lei, urmand sa remita cate 300 de lei inculpatelor Calin Maria Alina si Georgescu Alexandrina, acesta fiind surprins in flagrant delict in timp ce primea banii.

Inculpatelor Calin Maria Alina si Georgescu Alexandrina li s-au adus la cunostinta acuzatiile, iar la data de 15 aprilie 2011 procurorii anticoruptie au dispus retinerea acestora pentru 24 de ore.

In cauza, procurorii au colaborat cu ofiteri din cadrul M.A.I - Directia Generala de Informatii si Protectie Interna.

sursa:Hotnews

Ilfov: TIR cu cartuse de tigari fara timbru, descoperit de garda financiara... Razii in mai multe hale de peste din pietele Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x