Antena Căutare

Donald Trump a inventat un cuvânt nou... fără sens. Un mesaj postat peTwitter de președintele american a devenit viral: "Este cel mai grozav cuvânt rostit vreodată"

Un mesaj publicat de preşedintele american Donald Trump în noaptea de marţi spre miercuri, pe Twitter, a devenit viral, utilizatorii reţelei de socializare întrebându-se ce a vrut să spună liderul de la Casa Albă, relatează The Guardian.

Un mesaj publicat de preşedintele american Donald Trump în noaptea de marţi spre miercuri, pe Twitter, a devenit viral, utilizatorii reţelei de socializare întrebându-se ce a vrut să spună liderul de la Casa Albă, relatează The Guardian.

În ciuda presei negative constante covfefe”, a scris Trump puţin după miezul nopţii, ora Washingtonului (7 ora României). Mesajul s-a încheiat aici, iar liderul de la Casa Albă nici nu l-a explicat, nici nu l-a continuat.

Mulţi dintre cei 31 de milioane de persoane care îl urmăresc pe Trump pe Twitter au fost uimiţi şi puţin îngrijoraţi, cu atât mai mult cu cât mesajul nu a fost şters timp de peste două ore. Alţii au fost, însă, doar amuzaţi de tweet.

Mesajul a fost redistribuit de peste 61.000 de ori şi a primit peste 75.000 de aprecieri.

Nimeni din echipa sa nu are parola? Le-au încercat pe cele mai comune? 123456 sau 11111 sau... ‘parolă’?”, a scris Clive Thomspon uimit.

“Au trecut cinci minute. Dacă asta a fost tot! Acesta este ultimul său tweet & restul istoriei se opreşte”, s-a întrebat Emily Nussbaum, după ce Trump a postat mesajul controversat.

Tocmai voiam să mă duc la culcare, dar cred că acum trebuie să mă uit la acest tweet covfefe până când dispare”, s-a plâns Ashley Feinberg.

Dicţionarul Merriam-Webster, care verifică de regulă acurateţea şi corectitudinea tweeturilor lui Trump şi neologismele a decis că, de această dată, nu poate ţine pasul. „Se trezeşte. Verifică Twitter... Uh... Caută... Regretă că a verificat Twitter. Se culcă la loc”, a scris administratorului contului de Twitter al dicţionarului.

Pe de altă parte, Urban Dictionary, care cataloghează termenii nou-intraţi în limba engleză, a introdus cuvântul pe site. „Ceva ce spui când eşti un imbecil care ar putea fi sau nu liderul lumii libere”, este explicaţia de pe portal.

Actriţa de comedie Kristina Wong a atras atenţia că domeniul covfefe.com a fost deja cumpărat, comentând „La naiba. Cineva a cumpărat deja #covfefe.com. Probabil ruşii”.

Actorul Zach Braff a prezis modul în care purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer, va apăra cuvântul. „Nu numai că covfefe este un cuvânt, este cel mai grozav cuvânt rostit vreodată”, crede el că va spune Spicer.

Opt pui de lebădă, furaţi din Parcul IOR. Primarul sectorului 3: "Unii nu au înţeles că locul acestora este alături... Sinucidere inexplicabilă. Un elev de 16 ani, din Neamţ, s-a ARUNCAT DE PE BLOC...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x