Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Drama: O femeie s-a spanzurat din cauza saraciei

O femeie de 32 de ani din Iasi si-a luat zilele pentru ca nu mai avea cu ce sa traiasca. Doborata de saracie, dar si de gandul ca nu-si gaseste de lucru, a renuntat la viata. A lasat in urma un sot si doi copii, care se uita cu durere spre viitor.

Femeia si-a incercat norocul in Italia. A lucrat acolo o vreme, dar n-a reusit sa puna niciun ban deoparte. Acum doua luni s-a intors in Romania, la fel de necajita cum a plecat. Acasa o asteptau insa cei doi copii, de 8 si 15 ani, carora n-avea ce sa le puna pe masa.

Vecinii povestesc ca, de la o zi la alta, femeia era tot mai abatuta, pentru ca nu reusea sa-si gaseasca de lucru. Mai muncea cu ziua, dar, chiar si asa, banii n-ajungeau in casa. Cuprinsa de disperare, a inceput sa-i ameninte pe cei dragi ca se omoara, ca isi da viata diavolului.

Iar luni dimineata, si-a pus in aplicare gandurile negre. Sotul a gasit-o in livada. Nu mai sufla. Trupul femeii a fost dus pentru efectuarea necropsiei. Din cercetarile facute de politisti, nu sunt suspiciuni cu privire la savarsirea vreunei infractiuni. Cei doi copii ai femeii vor ramane in grija tatalui.

Recomandari