Antena Căutare

Drama: O femeie s-a spanzurat din cauza saraciei

O femeie de 32 de ani din Iasi si-a luat zilele pentru ca nu mai avea cu ce sa traiasca. Doborata de saracie, dar si de gandul ca nu-si gaseste de lucru, a renuntat la viata. A lasat in urma un sot si doi copii, care se uita cu durere spre viitor.

Femeia si-a incercat norocul in Italia. A lucrat acolo o vreme, dar n-a reusit sa puna niciun ban deoparte. Acum doua luni s-a intors in Romania, la fel de necajita cum a plecat. Acasa o asteptau insa cei doi copii, de 8 si 15 ani, carora n-avea ce sa le puna pe masa.

Vecinii povestesc ca, de la o zi la alta, femeia era tot mai abatuta, pentru ca nu reusea sa-si gaseasca de lucru. Mai muncea cu ziua, dar, chiar si asa, banii n-ajungeau in casa. Cuprinsa de disperare, a inceput sa-i ameninte pe cei dragi ca se omoara, ca isi da viata diavolului.

Iar luni dimineata, si-a pus in aplicare gandurile negre. Sotul a gasit-o in livada. Nu mai sufla. Trupul femeii a fost dus pentru efectuarea necropsiei. Din cercetarile facute de politisti, nu sunt suspiciuni cu privire la savarsirea vreunei infractiuni. Cei doi copii ai femeii vor ramane in grija tatalui.

Incendiu de vegetatie, in zona lacului Vacaresti!... Admitere la liceu: Toti cei 382 de candidati inscrisi in etapa a II-a, admisi la prima optiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x