Antena Căutare

E clar, fără apă mori. Şi totuşi… câtă apă trebuie să bei pe zi pentru a fi sănătos?


Probabil ca deja stii importanta pe care apa o joaca in buna functionare a corpului si a psihicului nostru. Specialistii ne indica faptul ca apa este singurul lucru de care corpul nostru are cu adevarat nevoie ca sa continue sa traiasca. Toate organele interne au nevoie de apa, la fel si sangele ca sa se improspateze iar corpul emotional se hraneste la randul lui cu apa. Paradoxal, atunci cand nu ai suficienta apa in organism, simti nu doar simptomele specifice setei dar si emotii negative pe care sub nici o forma nu te-ai fi gandit sa le asociezi cu lipsa apei: iritare, tristete inexplicabila, furie, anxietate.Asadar, cel mai important sfat pentru mentinerea sanatatii tale si a intregii tale familii este acesta: bea apa!! Cata apa totusi? Specialistii nu renunta la indicatia de a consuma minim 8 pahare de apa pe zi. De care apa? Preferabil apa plata; ea este cea care face cel mai bine corpului. Apa minerala carbogazoasa nu este tolerata de toata lumea, poate duce la depuneri calcaroase la rinichi si poate crea balonare si flatulenta abdominala.

Sunt persoane care spun: eu consum minim 8 pahare de lichide, dar ele includ si ceaiul si cafeaua si o supa de legume si un suc natural de fructe. Nu. Corpul are nevoie de minim 8 pahare de apa plata pe zi, iar ceea ce alegi sa consumi suplimentar este optiunea ta. Aceasta apa plata este necesarul bunei functionari a corpului tau asa cum este combustibilul pentru masina.

Citeşte AICI continuarea articolului.

Unul dintre cele mai utilizate medicamente, un real PERICOL pentru copii!... Atenție! Medicamentele expirate nu trebuie aruncate la gunoi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x