Antena Căutare

Ei sunt NOROCOŞII horoscopului! În luna MAI ar putea să joace la loto sau să facă lucruri îndrăzneţe!

Luna aprilie aduce schimbări şi surprize pentru multe dintre zodii, dar cum rămâne cu norocul? Astrologii au făcut un horoscop al celor mai norocoase zodii din luna următoare.

Luna aprilie aduce schimbări şi surprize pentru multe dintre zodii, dar cum rămâne cu norocul? Astrologii au făcut un horoscop al celor mai norocoase zodii din luna următoare.

Astfel, se pare că unii dintre nativi o vor duce mai bine în luna mai.

Berbec

Stim ca esti un caracter energic si aventuros, nici norocul nu pare sa te ocoleasca in luna mai. Planetele se vor alinia in favoarea ta, drept pentru care ai toate motivele sa crezi ca norocul este de partea ta.

Daca Jupiter iti starneste apetitul pentru aventuri amoroase, Marte iti va reda echilibrul, creandu-ti confortul si stabilitatea in relatie.

Gemeni

Pentru Gemeni, mai este o perioada prielnica pentru demararea actiunilor profesionale. Datorita Soarelui si lui Mercur, care trec prin cea mai norocoasa zona a horoscopului tau solar, iti asigura, in prima decada a lunii, sustinere, protectie si reusita. Asadar, daca te afli in aceasta zodie, te anuntam ca e timpul sa-ti recapeti increderea in tine si sa actionezi. In a doua parte a lunii, vei acorda mai multa atentie relatiilor, fie ele de natura sociala sau personala.

Rac

Vrei ca toate sa mearga ca pe roate si-ti vor iesi, in mare parte. In primele zile din mai, reusesti sa rezolvi problemele mai vechi de la locul de munca, urmand ca in urmatoarele zile sa-ti fie recompensat efortul. Nu ezita sa profiti de acest merit si cere o promovare. In cazul in care sefului ii va lua mai mult timp de gandire, cel putin te vei alege cu o recompensa financiara.

Citeşte despre restul zodiilor norocoase aici!


Ce semnifică Marţea Mare? Ce trebuie să faci azi ca să îţi meargă bine... TRAFIC ÎNGREUNAT din cauza zăpezii. În mai multe judeţe din ţară se circulă în CONDIŢII DE IARNĂ. Vezi imagini LIVE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x