Antena Căutare

E OFICIAL! Elevii nu merg la școală, pe 5 octombrie! De ce nu se învață în această zi

Ziua de 5 octombrie va fi, oficial, liberă pentru elevii din Capitală, întrucât în unitățile de învățământ nu se vor desfășura cursuri. 

Ziua de 5 octombrie va fi, oficial, liberă pentru elevii din Capitală, întrucât în unitățile de învățământ nu se vor desfășura cursuri.

Conform purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marina Manea, această decizie a fost luată având în vedere faptul că este sărbătorită Ziua Națională a Educației.

De asemenea, a precizat purtătorul de cuvânt al ISMB, în unităţile de învăţământ în care vor fi organizare secţii de votare pentru referendumulul din 6-7 octombrie programul ar putea fi modificat, în funcţie de deciziile Consiliilor de administraţie, pentru ziua de luni, 8 octombrie, pentru reamenajarea sălilor de clasă în vederea reluării cursurilor.

Ziua Mondială a Educației este știută ca fiind zi liberă pentru cei din clasele primare, generale și pentru liceeni. Această zi este datorată unui contract încheiat între Ministerul Educației Naționale și federațiile sindicale care sunt reprezentative învățământului.

Nunta fostului Principe Nicolae: De ce nu mai este Principe/Alteță și cum se intitulează acum... LIVE Nunta Regală Sinaia 2018. Fostul Principe Nicolae s-a căsătorit cu Alina Binder...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x