Antena Căutare

Alertă! Este Cod galben de inundații! Localitățile aflate în pericol, în următoarele ore

O atenționare de Cod galben de inundații pe afluenți ai râului Olt a fost emisă, vineri, de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor.

O atenționare de Cod galben de inundații pe afluenți ai râului Olt a fost emisă, vineri, de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor.

Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, avertizarea de Cod galben de inundații este în vigoare până la ora 23.00.

Atenționarea de Cod galben de inundații este valabilă pentru judeţele Vâlcea şi Argeş.

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie.

Astfel, pot avea loc viituri rapide cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie pe râurile mici din bazinul hidrografic Olt – afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Cornet – amonte Acumularea Drăgăşani (judeţele Vâlcea şi Argeş).

Magda, o „țigancă” născută într-un sat amărât de lângă București, a ajuns să predea la Harvard! „Când arăţi cum arăt eu.... Caz similar cu cel al fetiței din Baia de Aramă, în Caraș-Severin! După ce a refuzat să adopte copila, asistentul matern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x