Antena Căutare

Este epidemie în România! Zeci de îmbolnăviri în ultimele zile. Această boală ucide

Alte 24 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în opt judeţe şi municipiul Bucureşti. Numărul total al îmbolnăvirilor ajunge la 15.470, din care 59 de decese, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

Alte 24 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în opt judeţe şi municipiul Bucureşti. Numărul total al îmbolnăvirilor ajunge la 15.470, din care 59 de decese, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).​

Cele 24 de cazuri nou confirmate de rujeolă au fost raportate în perioada 5-16 noiembrie în 8 județe şi în municipiul București.

Cinci cazuri au fost raportate în Bucureşti, câte patru în Bihor şi Teleorman, câte trei în Bacău şi Sălaj, două în Prahova şi câte unul în Buzău, Galaţi şi Vaslui, potrivit News.ro.

Numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până în 16 noiembrie este 15.470, din care 59 de decese.

Rujeola (pojarul) este o boală infecţioasă care adesea duce la complicaţii.

Vești îngrijorătoare pentru cei care locuiesc la bloc. Ce se întâmplă cu administratorii de condominii... Imagini șocante la metroul din București! Un bărbat a vrut să se sinucidă. Cum a fost salvat – VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x