Antena Căutare

Este haos! Zeci de urși polari au invadat un sat! Toate activitățile publice au fost oprite

Toate activitățile dintr-un sat din nordul Rusiei au fost oprite după ce 56 de urși polari au invadat localitatea. Animalele suferă din cauza încălzii globale.

Este haos! Zeci de urși polari au invadat un sat! Toate activitățile publice au fost oprite
Zeci de urși polari au invadat un sat din Rusia

Satul este situat în regiunea Chukotka, iar toate activitățile publice au fost anulate, mai mult școlile sunt păzite pentru a proteja rezidenții de urși.

Cercetătorii consideră că totul se datorează schimbărilor climatice, urșii polari fiind nevoiți să părăsească coasta din cauza stratului subțire de gheață, dar și pentru a căuta hrană.

Experții mărturisesc că urșii polari ajung atât de des în sat, încât acesta trebuie evacuat permanent, iar cei peste 700 de rezidenți ar trebui relocați.

Cei 56 de urși polari ajunși printre oameni sunt adulți, dar și pui, iar aproximativ toți sunt extrem de slabi. În mod normal aceștia locuiesc la mai bine de doi kilometri distanță de sat.

„Dacă gheața era îndeajungs de puternică, urșii ar fi mers mai în largul mării, unde ar fi putut să vâneze foci”, a declarat Mikhail Stishov, membru Word Wide Fund.

O pensionară a rămas fără agoniseala de-o viaţă după ce a fost păcălită pe internet. Un nigerian i-a furat 6.000 de euro... O nouă metodă de tâlhărie face victime în România! Un bătrân a fost legat, bătut și jefuit de un tânăr care i-a câștigat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x