Căutare Live

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Ce a putut să-i treacă prin cap. Cum a intrat un elev LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. Profesorii l-au ELIMINAT PE LOC!

Absolvenţii clasei a VIII-a au susţinut, miercuri, cea de-a doua probă a Evaluării Naţionale, la Matematică, primele rezultate urmând să le fie comunicate în 19 iunie.

Evaluarea Naţională a continuat miercuri, 13 iunie, cu proba scrisă la Matematică. Examenul a început la ora 9, fiind înregistraţi 176 de absenţi şi un prim eliminat. Candidatul, absolvent al Şcolii Gimnaziale nr. 1 Pustă, a fost prins cu telefonul asupra lui, după ce i-a sunat dispozitivul. Conform Metodologiei, tentativa de fraudă este sancţionată cu acordarea notei 1 la proba respectivă şi cu eliminarea din sala de examen.

Ai carte, ai parte! Elevii din București cu media generală 10, premiați cu 1.000 de lei! Câți bani vor primi cei cu medi... Subiecte și BAREME Evaluarea Națională 2018 Limba și literatura maternă. Avem subiectele! Ce a picat!...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri