Antena Căutare

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO. Fiica celei mai bătrâne mame din România, note surprinzătoare la EVALUAREA NAȚIONALĂ! Cea care i-a dat viață a refuzat să o dea la meditații

Absolvenții claselor a VIII-a au aflat rezultatele de la Evaluarea Națională. Alături de cei circa 150.000 de elevi, și Eliza Iliescu, fiica celei mai bătrâne mame din România, a trecut prin focul probelor și, din cauza emoțiilor, nu a luat note prea mari.

Absolvenții claselor a VIII-a au aflat rezultatele de la Evaluarea Națională. Alături de cei circa 150.000 de elevi, și Eliza Iliescu, fiica celei mai bătrâne mame din România, a trecut prin focul probelor și, din cauza emoțiilor, nu a luat note prea mari.

Eliza Maria Bogdana a obținut notă bună la Limba Română, mai exact 8,50. La Matematică s-a descurcat mai greu, obținând un umil 4,55. Media la Evaluare este așadar 6,52.

Adolescenta a învățat cot la cot cu cea care i-a dat viață, mai ales că Adriana are tact didactic, având o carieră în spate de cadru universitar. Totodată, femeia a recunoscut că nu a avut bani să o trimită pe fiica ei la meditații.

„Învăţăm împreună. De meditator nici nu se pune problema, nu avem bani să aruncăm pe meditaţii. Ne pregătim acasă, noi două. Eliza este foarte bună la Română, iar la Matematică ne descurcăm. Lucrăm suplimentar”, a declarat Adriana Iliescu.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO.Notele au fost afișate astăzi, la ora 12:00, iar după afişarea notelor la Evaluarea Naţională 2018 urmează contestațiile.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO. Tot pe 19 iunie, elevii au la dispoziţie câteva ore, adică până la ora 19:00, pentru a depune contestaţii. Astfel, vă prezentăm mai jos procedura prin care se poate face contestație la rezultatele de la Evaluarea Națională 2018.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO. Pentru a depune contestaţie pentru nota la Evaluarea Naţională, elevii trebuie să completeze o cerere adresată preşedintelui comisiei de contestaţii în care vor cere reexaminarea lucrării.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO. Potrivit metodologiei, constațiile scrise se depun și se înregistreaza la unitatea de învațământ, în perioada prevazută de calendarul Evaluării Naționale. Constațiile depuse sunt apoi înregistrare de președintele comisiei, alături de un alt membru al comisiei. Ulterior, sunt centralizate contestațiile, iar notele inițiale sunt secretizate.

Ultimul anunț al meteorologilor: păzea, de abia acum vin ploile, furtunile, vijeliile și descărcările electrice! Avertiz... REZULTATE EVALUAREA NAŢIONALĂ 2018. Emoţiile s-au sfârşit, urmează admiterea la liceu. Notele la examene au fost mai mic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x