Caz de Covid-19 la Evaluarea Națională 2020! Profesoară infectată cu coronavirus: Cu câte persoane a intrat în contact

Primul caz de Covid-19 la Evalaurea Națională 2020! O profesoară din Iaşi, corector la Evaluarea Naţională, a fost confirmată cu noul coronavirus. Femeia ar fi intrat în contact cu 30 de cadre didactice.

Profesoara este corector la disciplina Limba şi literatura română la centrul de la Şcoala Postliceală Sanitară "Grigore Ghica Vodă" din municipiul Iaşi, iar la sfârşitul acetei săptămâni a fost depistată pozitiv.

Profesoara a fost internată la spitalul de Boli Infecțioase

Femeia a fost internată la spitalul de Boli Infecţioase din municipiu, în timp ce Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a demarat o anchetă epidemiologică în acest caz.

"Să sperăm că este singurul profesor infectat din centrul de corectare respectiv. 30 de cadre didactice sunt posibili contacţi. Fiind corector, nu a intrat în contact cu elevii", a declarat Laviniu Lăcustă, liderul Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi.

Până duminică, în judeţul Iaşi au fost înregistrate 848 de cazuri de coronavirus, spitalele din oraş care tratează bolnavii de Covid-19 fiind aproape pline.


Sursa : news.ro

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri