Antena Căutare

Caz de Covid-19 la Evaluarea Națională 2020! Profesoară infectată cu coronavirus: Cu câte persoane a intrat în contact

Primul caz de Covid-19 la Evalaurea Națională 2020! O profesoară din Iaşi, corector la Evaluarea Naţională, a fost confirmată cu noul coronavirus. Femeia ar fi intrat în contact cu 30 de cadre didactice.

Profesoara este corector la disciplina Limba şi literatura română la centrul de la Şcoala Postliceală Sanitară "Grigore Ghica Vodă" din municipiul Iaşi, iar la sfârşitul acetei săptămâni a fost depistată pozitiv.

Profesoara a fost internată la spitalul de Boli Infecțioase

Femeia a fost internată la spitalul de Boli Infecţioase din municipiu, în timp ce Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a demarat o anchetă epidemiologică în acest caz.

"Să sperăm că este singurul profesor infectat din centrul de corectare respectiv. 30 de cadre didactice sunt posibili contacţi. Fiind corector, nu a intrat în contact cu elevii", a declarat Laviniu Lăcustă, liderul Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi.

Până duminică, în judeţul Iaşi au fost înregistrate 848 de cazuri de coronavirus, spitalele din oraş care tratează bolnavii de Covid-19 fiind aproape pline.


Sursa : news.ro

Ultimă oră! Chelnerița terasei din Vama Veche, confirmată cu Covid-19, a fost internată. Ce se întâmplă cu toți ceilalți... Fata de 17 ani, răpită dintr-o benzinărie din Maramureș, a fost găsită. Adolescenta a fost urcată cu forța într-o mașină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x