Antena Căutare

Exclusiv! Mama Daliei Duca, tânăra împușcată în cap de iubit, le-a povestit reporterilor teroarea în care a trăit fiica sa

E anchetă internă la Poliţia din Oradea după execuţiile care au şocat întreaga ţară. Unul dintre investigatori a făcut publice imagini cu trupul desfigurat al Daliei, tânăra răpită şi împuşcată în stradă de fostul iubit. E doar una dintre sincopele anchetei care ar fi trebuit să facă lumină în caz.

E anchetă internă la Poliţia din Oradea după execuţiile care au şocat întreaga ţară. Unul dintre investigatori a făcut publice imagini cu trupul desfigurat al Daliei, tânăra răpită şi împuşcată în stradă de fostul iubit.

E doar una dintre sincopele anchetei care ar fi trebuit să facă lumină în caz.

Reporterii Observator au stat de vorbă, în exclusivitate, cu mama Daliei. Atenţie, imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Dalia nu a anunţat pe nimeni că Adrian Hladii o teroriza de câteva luni. După relaţia eşuată dintre ei, tânăra a început să se teamă de interlop. Surse din anchetă spun că bărbatul care o însoţea şi care a fost împuşcat în faţa blocului era, de fapt, bodyguradul ei.

Părinţii Daliei au început să-i strângă lucrurile din apartament. În bucătărie, au găsit lista de cumpărături pe care tânăra şi-o pregătise înainte să fie executată.

Călăul Daliei s-a ascuns în apartamentul mamei sale din Oradea, în timp ce poliţiştii îl căutau în toată ţara. A sărit de la etajul patru al blocului chiar în timp ce mascaţii intrau în apartament. Un eşec al anchetatorilor, spun oamenii. Mai ales că zona era monitorizată de câteva zile.

Detalii șoc în cazul selfie-ului ucigaş de la Sibiu. Cei opt copii urcaseră pe bloc împreună cu două profesoare... Vom avea un buletin mai mic şi mai inteligent. Ministrul de Interne a prezentat noua carte de identitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x