Antena Căutare

Felicitări Sfinții Mihail și Gavril 2021 cu mesaje ”La mulți ani” de trimis prin SMS, pe WhatsApp sau Facebook pe 8 noiembrie

Pe 8 noiembrie 2021, milioane de români își sărbătoresc onomastica de Sfinții Mihail și Gavril. Dacă vrei să le spui celor dragi ”La mulți ani” cu ajutorul unei felicitări, am ales mai multe mesaje ilustrate ideale pentru a le aduce zâmbetul pe buze. Iată ce mesaje ilustrate poți trimite prin SMS, pe WhatsApp, Facebook sau Instagram.

mesaj pe un fundal alb cu flori in partea dreapta Galerie
Pe 8 noiembrie 2021, milioane de români își sărbătoresc onomastica de Sfinții Mihail și Gavril. Dacă vrei să le spui celor dragi ”La mulți ani” cu ajutorul unei felicitări, am ales mai multe mesaje ilustrate ideale pentru a le aduce zâmbetul pe buze. Iată ce mesaje ilustrate poți trimite prin SMS, pe WhatsApp, Facebook | Shutterstock.com

Dacă ai și tu prieteni sau rude cărora vrei doar să le reamintești că te gândești la ei sau dorești să le urezi ”La mulți ani” de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, alege o felicitare specială pentru onomastica lor de pe 8 noiembrie 2021.

Am făcut pentru tine o selecție de mesaje ilustrate, deosebite și potrivite pentru toate categoriile de vârstă, pentru a te ajuta să aduci zâmbetul pe buze chiar și celor mai mofturoși sărbătoriți.

Citește și: Sfinții Mihail și Gavril 2021: tradiții și obiceiuri de 8 noiembrie. Acatistul Arhanghelilor și rugăciuni puternice pentru azi

Sfinții Mihail și Gavril 2021: Felicitări cu ”La mulți ani”

Luni, 9 octombrie 2021, milioane de români își celebrează onomastica de Sfinții Mihail și Gavril. Dacă nu vrei să trimiți sărbătoriților un mesaj banal, poți alege o felicitare pe care să o postezi pe contul tău de Facebook sau să le-o trimiți prin SMS, pe WhatsApp, Instagram sau pe Messenger.

În rândurile următoare vei regăsi mai multe mesaje ilustrate care conțin urări pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 8 noiembrie 2021, atunci când Biserica îi prăzmuiește pe Sfântul Mihai și Sfântul Gavril, doi dintre cei mai importanți Arhangheli.

Dacă nu vrei un simplu mesaj, dă click pe GALERIA FOTO atașată acestui articol și alege felicitarea care îți este pe plac.

Ce nume se sărbătoresc de Sfinții Mihail și Gavril 2021

Peste 1,3 milioane de români sunt sărbătoriți pe 8 noiembrie 2021, când sunt celebrați Sfântul Mihail și Sfântul Gavril. Cei doi sunt unii dintre cei mai importanți Arhangheli, motiv pentru care Biserica le-a dedicat trei zile de sărbătoare: 8 noiembrie, 9 noiembrie și 10 noiembrie.

Pe 8 noiembrie 2021 își serbează onomastica toți cei care poartă numele de Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabiță, Gavriil, Gavrilă sau alte derivate.

Citește și: Rugăciune rapidă ca să scapi de necazurile din viața ta! Ce trebuie să rostești ca să scapi de probleme

Ce semnificații au numele Mihail și Gavril

Dincolo de importanța numelor Mihail și Gavril în istoria Bisericii, cele două prenume au și semnificații foarte puternice. Află din rândurile următoare ce origini au acestea și ce înseamnă:

Ce semnificație are numele Mihail

Mihail este implinitorul dreptății dumnezeiești. El poartă în mâna dreaptă sabia de foc și cheile Raiului.

La porunca lui Dumnezeu, el l-a alungat din cer pe Lucifer, îngerul răzvrătit. Numele ”Mihail”, care este de origine evreiască (Miha’El), se traduce „Cine este ca Dumnezeu?” (mi, „cine”; ke, „că”; El, prescurtare de la Elohim).

În România, formele cele mai frecvente ale prenumelui sfânt sunt Mihai, Mihail, Mihnea, Mihaela, cu diminutivele Mihăiță, Misa sau Michi.

Citește și: Rugăciune la icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Luminează calea vieții tale și dezleagă necazurile

Ce semnificație are numele Gavriil

Prenumele Gavriil apare în ambele Testamente. Arhanghelul este descris drept călăuzitorul spre adevăr și vestitorul ceresc cel mai de seama al Cuvântului dumnezeiesc. El este cunoscut mai ales datorita profetului Daniel și evanghelistului Luca.

Gabri’El înseamnă în evreiește „Dumnezeu a fost puternic” și are rădăcini în „a fi puternic”, alipită numelui dumnezeiesc El (prescurtare de la Elohim).

(P) Căștile vechi par de neutilizat? Nu ați aflat încă de PadForce!... Rezultate Loto 7 noiembrie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x