Antena Căutare

Fetiţă de trei luni, găsită moartă de mama sa în Constanța! Poliţiştii au deschis o anchetă

O fetiţă de trei luni din judeţul Constanţa a fost găsită moartă de mama sa, marţi dimineaţă. Poliţiştii nu au constatat urme vizibile de violenţă pe trupul copilului şi au deschis o anchetă în acest caz.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, marţi, în jurul orei 7.40, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Rurală Topraisar au fost sesizaţi prin 112, de către o femeie, despre faptul că fiica sa, în vârstă de trei luni, a decedat. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că trupul neînsufleţit nu prezintă urme vizibile de violenţă. În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că marţi, în jurul orei 5.00, femeia a hrănit copilul, iar după două ore şi jumătate a observat că fetiţa nu mai respira. În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Sursa : news.ro

Timişoara: Patronul firmei care a făcut deratizarea şi dezinsecţia în blocul în care trei oameni au murit a cumpărat sub... Tot ce nu știai despre taina postului, cu părintele Visarion Alexa. Cum se ține corect postul Crăciunului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x