Antena Căutare

Fiecare zodie are obsesiile și fixațiile sale! Află care sunt ale tale!

Fiecare om are anumite obsesii sau fixuri la care nu poate renunța, dar se pare că și zodia joacă un rol important în acest sens.

Fiecare zodie are obsesiile și fixațiile sale! Află care sunt ale tale!
Unele zodii au mai multe fixații decât altele

Fiecare om are anumite obsesii sau fixuri la care nu poate renunța, dar se pare că și zodia joacă un rol important în acest sens.

Berbec

Sincer, dinamic și direct, Berbecul nu e genul de om care să se cantoneze în șabloane. Are, însă, două-trei fixuri. Unul e legat de timp: trăiește cu senzația că lucrurile nu merg suficient de repede și că nu-i ajunge timpul. Efectele? De la mania vitezei și graba cu care se repede cu capul înainte, ignorând pericolele, până la nopțile când n-are chef să se culce, spunându-și că somnul ar fi o pierdere de vreme.

Alt fix este cel conform căruia el știe întotdeauna ce e mai bine pentru ceilalți. Poate deveni enervant cu “directivele”, dar trebuie înțeles că e sincer și mânat de cele mai bune intenții – e genul cavalerului sau eroinei care luptă pentru un scop nobil, care se simte dator să pună umărul la bunul mers al planetei.

Ferește-te de aceste ZODII! Nu e de glumă cu ei! Horoscopul răzbunătorilor îți arată cu cine ai de-a face!

Taur

Taurul e un semn solid, perseverent și de încredere. Dar se atașează atât de tare de lucruri, persoane și idei, încât ajunge, obligatoriu, să facă fixații.

Unele zodii au mai multe fixații decât altele

Obsedat de stabilitate și siguranță, are impresia că este la adăpost doar dacă acumulează. De aici vine atât lăcomia lui proverbială, cât și simțul de posesiune exagerat.

Gemeni

Cei mai vioi și mai adaptabili copii ai Zodiacului, Gemenii, sunt și cei mai lipsiți de obsesii și de manii.

Dacă dragostea pentru informație, comunicare și mișcare ar putea fi catalogată drept “fixație”, atunci cam asta ar fi meteahna lor. Și încă ceva: se feresc de oamenii proști, neîndemânatici și înceți.

Află aici mai multe detalii despre restul zodiilor!

Păzește-te dacă nu vrei să suferi! Uite cine te va răni, în funcție de zodie! Nu e de glumit cu ei!... Meteorologii au emis Cod Portocaliu de caniculă în mai multe județe, pentru zilele de sâmbătă și duminică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x