Căutare Live

Noi amănunte șocante despre cazul de la Brașov! De ce ar fi fost bătută fiica senatorului

Anchetă de proporţii în Braşov, după ce fiica unui fost senator a fost bătută în plină stradă! Tânăra s-a ales cu mâna ruptă şi a fost dusă la spital. 

Anchetă de proporţii în Braşov, după ce fiica unui fost senator a fost bătută în plină stradă! Tânăra s-a ales cu mâna ruptă şi a fost dusă la spital.

Conform presei locale, fata fostului parlamentar Sebastian Grapă a fost atacată, din senin, de un individ de 58 de ani. Incidentul a avut loc ieri după amiază într-un parc din centrul oraşului Braşov. Tânăra în vârstă de 18 ani purta o discuţie cu două fete în contradictoriu. Vorbea despre prietenii lor. Agresorul, un necunoscut, care a auzit întreaga discuţie, s-a ridicat brusc de pe bancă şi în mod inexplicapil i-a aplicat tinerei un pumn în faţă, după care s-a năpustit asupra ei. Celelalte fete au sărit în ajutor.

În momentul în care fata a scos telefonul să sune sune după ajutor, bărbatul i-a răsucit mâna stângă până i-a rupt-o. Apoi, le-a ameninţat pe toate trei şi a fugit. Un băiat din grup, de numai 15 ani, a sunat la 112, i-a luat urma şi chiar l-a filmat în timpul urmăririi. Prima care a ajuns la faţa locului a fost mama victimei care a şi dus-o la spital.

Acum, agresorul a fost reţinut, însă chiar dacă în geanta lui s-a găsit un cuţit, nu s-a dispus nicio măsură.

Tragedie, într-un mall din București! Un bărbat s-a sinucis, sub privirile clienților. S-a aruncat în gol... E oficial! Categoriile de români care vor primi mai mulți bani la pensie! Decizia a fost luată!...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri