Antena Căutare

Filmare scandaloasă! O profesoară a fost surprinsă când își umilea elevii, în București! „Eu sunt în război...” (VIDEO)

sScandal uriaș în învățământ! O profesoară de la o școală din București a fost filmată în timp ce își bate joc de elevii săi și aruncă tuturor cuvinte greu de imaginat!

Scandal uriaș în învățământ! O profesoară de la o școală din București a fost filmată în timp ce își bate joc de elevii săi și aruncă tuturor cuvinte greu de imaginat!

E angajată într-un liceu din Capitală, după ce a fost dată afară din alte patru şcoli, din cauza comportamentului. Din păcate, Legea Educaţiei le permite profesorilor, chiar dacă sunt concediaţi, să se întoarcă în clasă. Este nevoie de un simplu test psihologic, de multe ori superficial. O lacună pe care ministrul Ecaterina Andronescu promite s-o rezolve printr-o nouă lege.

„Vă dau la toţi 2, de la un capăt la altul! Naţie de mahalagii, de prost crescuţi, cu aere de genii, ăştia sunteţi”, acestea sunt cuvintele grele pentru care profesoara de tehnologie din sectorul 6 din Bucureşti a fost dată afară de la două şcoli anul trecut.

Nu era prima ei ieşire violentă. Elevii altor două unităţi au protestat din cauza comportamentului său agresiv

Femeia a fost concediată. Nimic nu a împiedicat-o, însă, să se angajeze la o altă şcoală din Bucureşti. Unde continuă să facă victime.

Legea Educaţiei Naţionale le permite profesorilor să se întoarcă la catedră, în alte şcoli, indiferent de motivul pentru care au fost concediaţi. Totuși, Ministerul Educației promite o schimbare radicală și în acest sens. Până atunci, elevii şi părinţii rămân deocamdată doar cu o promisiune.

Ce s-a ales din „România - grânarul Europei”! Sute de școli au dispărut, iar situația se agravează: „Nu mai avem unde să... Salariu de mii de euro lunar pentru cei care fac asta! Care este cea mai căutată meserie din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x