Căutare Live

Fostul director al Poştei Române Dumitru Daniel Neagoe, condamnat la şase ani de închisoare pentru luare de mită

Fostul director al Poştei Române, Dumitru Daniel Neagoe, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la şase ani de închisoare pentru luare de mită. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti.

Tribunalul Bucureşti a decis condamnarea lui Dumitru Daniel Neagoe la şase ani de închisoare pentru luare de mită. Instanţa a decis achitarea bărbatului pentru două infracţiuni de abuz în serviciu şi a constatat întreruperea procesului penal pentru o infracţiune de conflict de interese. Tribunalul Bucureşti a mai hotărât confiscarea de la Dumitru Daniel Neagoe a aproximativ 600.000 de lei. Totodată, instanţa a lăsat nesoluţionată acţiunea civilă formulată de Poşta Română privind sumele de 1.595.739 de lei şi 1.267.741.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) l-au acuzat pe Dumitru Daniel Neagoe că, în perioada în care a fost director general al Companiei Naţionale Poşta Română, a luat de trei ori mită, a comis de două ori fapte de abuz în serviciu şi a fost în conflict de interese. El a fost trimis în judecată pentru că ar fi luat mită peste jumătate de milion de lei şi pentru că, prin decizii abuzive, a interpus o firmă pe care o controla în contracte încheiate de compania naţională privind servicii de curăţenie, de consultanţă, de încasare electronică a facturilor la utilităţi şi de reîncărcare a cartelelor telefonice prepaid prin terminale POS instalate în unităţile poştale, prejudiciul produs companiei fiind de peste 2,8 milioane de lei.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Actorul Vladimir Jurăscu, care a jucat 45 de ani pe scena Naţionalului timişorean, a murit la vârsta de 93 de ani...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri