Antena Căutare

Fostul ofițer MAI, care a infectat medicii de la Spitalul Gerota, a fost externat. Ce se va întâmpla cu el acum

Fostul ofițer MAI, omul care a infectat mai bine de 60 de persoane, între care membri ai familiei, medici și asistenți medicali, a fost externat. 

Bărbatul infectat cu noul coronavirus în urma unei vacanțe în Israel, le-a ascuns medicilor că a călătorit înainte de a fi internat, întrucât fusese cu amanta. Astfel, peste 60 de persoane au fost infectate.

Spitalul "Dimitrie Gerota" a ieşit din carantină, însă deocamdată nu poate primi pacienţi şi nu se pot face consultaţii

Acum, el va sta în izolare timp de 14 zile. De asemenea, fostul ofițer MAI, în prezent angajat la ADP Sector 4, este vizat de un dosar aflat în lucru la Parchetul General, fiind acuzat de zădărnicirea combaterii bolilor pentru că nu a anunțat autoritățile că s-a întors din zone de risc, dar și pentru că nu a stat în autoizolare la domiciliu, infectând astfel mai multe persoane.

Dosar penal pe numele unui consilier local din Câmpulung Moldovenesc, după o postare pe Facebook. A publicat lista cu medicii infectați cu coronavirus

El riscă pedeapsa cu închisoarea de la șase luni la 2 ani sau o amendă de 4.000 euro.

Dosar penal pe numele unui consilier local din Câmpulung Moldovenesc, după o postare pe Facebook. A publicat lista cu me... "Nu mai staţi în Franţa, măi! Am venit din străinătate, este prea bine în România!" Petrecere cu manele și bău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x