Antena Căutare

Fratele lui Mihail Boldea, audiat de DIICOT Galati

In timp ce deputatul UNPR, Mihail Boldea zboara spre Romania, pentru a se prezenta in fata magistratilor, fratele sau, George Stefan Boldea este audiat de politistii DIICOT din Galati.

George Stefan Boldea, fratele lui Mihail Boldea a fost audiat la DIICOT Galati. El trebuie sa dea explicatii pentru cele trei apartamente pe care le-a primit de la deputatul Mihail Boldea, cu titlul de donatie. Si tatal deputatului a fost audiat luni la Galati.

"Nu am vorbit cu fratele meu de cand a inceput acest scandal. Suntem persoane active cu o viata destul de agitata si nu avem timp sa discutam pentru prea multe aspecte. [...] Eu nu am pregatire juridica, nu puteam sa-i dau un sfat in acest domeniu. Era in cunostinta de cauza ca se instrumenteaza un dosar. [...] Dintr-o familie linistita am devenit subiect de presa pentru toata mass-media", a spus si Valentin Boldea, celalalt frate al lui Mihail Boldea.

Foto: agendadeiasi.ro

Primarul unei comune valcene, gasit spanzurat intr-o statie de cercetare... VIDEO! Un motociclist, oprit de radar: Conducea cu 208 kilometri/ora...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x