Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Fundația Dan Voiculescu, favorită pe internet la categoria Educație

Programele educaționale, lansate în această perioadă de pandemie, de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, au porpulsat site-ul cu același nume printre cele favorite în rândul românilor.

Fundația Dan Voiculescu, favorită pe internet la categoria Educație

Astfel, site-ul fundatiadanvoiculescu.ro este lider la categoria Educație/Învățământ, și ocupa locul 5 la subcategoria ONG, conform trafic.ro, care monitorizează audiența online din România.

“Pentru noi este un lucru îmbucurător faptul că site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro se află pe un loc de top, în preferințele utilizatorilor, în această perioadă în care activitatea tuturor s-a mutat, aproape exclusiv, în mediul online. Deoarce activitatea desfășurată în mediul virtual a devenit cea mai importantă sursă de comunicare, a generat o concurență fără precedent, în mediul online”, a declarat Trisi Cristea, directorul general al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Programele educaționale derulate, în ultimele luni, de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României au cuprins cursuri, webinare și concursuri, adresate copiilor și tinerilor români de pretutindeni, dar și profesorilor. Programele au fost concepute în așa fel încât să ofere un suport real în creşterea competenţelor digitale și educaționale, în învățământul deschis și la distanță.

Portalul trafic.ro auditează, în timp real, site-urile înscrise și oferă statistici relevante pentru întreg internetul romanesc. Constituie, astfel, o imagine reprezentativă a acestui mediu.

Recomandari