Antena Căutare

O furtună violentă a lovit Capitala! Temperaturile au scăzut cu 12 grade. Cum va fi vremea în weekend

O furtună de cod portocaliu a lovit Capitala după o zi toridă! Iar temperaturile s-au prăbuşit cu 12 grade în câteva minute. Prin extreme periculoase au trecut mii de oameni din întreaga ţară, suprinşi de viituri şi vijelii.

O furtună de cod portocaliu a lovit Capitala după o zi toridă! Iar temperaturile s-au prăbuşit cu 12 grade în câteva minute. Prin extreme periculoase au trecut mii de oameni din întreaga ţară, suprinşi de viituri şi vijelii.

În Neamţ, a plouat în câteva ore cât pentru întreaga lună. În plin cod roşu, mai multe familii au fost evacuate de urgenţă din casele inundate.

În miez de noapte, prin apa până la genunchi, o mamă îşi ţine strâns la piept copilul, în timp ce pompierii o duc spre ambulanţă. Rând pe rând, echipele de intervenţie scot din mijlocul şuvoaielor 15 oameni, pe care viitura i-a surprins în case, într-un cartier din Piatra Neamţ. Salvatorii le-au croit drum cu un excavator. A fost un dezastru de cod roşu, anunţat prin sistemului Ro-Alert.

A plouat în trei ore cât pentru întreaga lună. Apele au năvălit în 100 de gospodării. A doua zi, oamenii au privit neputincioşi cum viitura n-a cruţat mai nimic.

În judeţul Iaşi, şoseaua care străbate localitatea Răducăneni s-a transformat într-un adevărat râu. Apa scursă de pe versanţi a inundat şi aici mai multe curţi.

Dacă în anumite sectoare nu era pic de ploaie, la câţiva kilometri distanţă turna cu găleata. Vremea i-a luat prin surprindere chiar şi pe meteorologi care au emis un cod galben de ploi şi vijelii în Bucureşti după ce furtuna s-a dezlănţuit. Şi în zilele următoare, ne putem aştepta oricând la vijelii după o zi toridă

Momentul în care patru urși au ieșit din pădure să mănânce, surprins de angajații Romsilva! Imaginile sunt virale... Imagini uimitoare! Un copil şi-a rupt mâna în timpul unei plimbări cu un trenuleţ, la mall...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x