Antena Căutare

Gabriela Firea, referendum pe Facebook pentru taxa Oxigen. Controversata rovinietă ar putea să dispară, înainte să apară

Taxa Oxigen îi cheamă pe bucureşteni la referendum, în online. Primarul Capitalei va decide dacă elimină această taxă în funcţie de răspunsurile pe care le va primi pe pagina de Facebook.

Se pare că oamenii au răspuns în număr foarte mare la apelul făcut de Gabriela Firea. Aceasta a susținut într-un live pe facebook că a primit 15 mii de mesaje, 90% sunt impotriva și 944 emailuri.

S-a ajuns la concluzia că 90% nu sunt de acord cu această reglementare și urmează ca luni să ia o decizie în acest sens. Potrivit proiectului de la 1 martie proprietarii mașinilor sub euro 4 vor urma să plătească o taxă, iar din 2022 mașinile sub euro 3 ar urma să fie interzise în Capitală.

Sibiu: Doi morţi şi doi răniţi, după ce două maşini s-au ciocnit frontal! Un adolescent de 17 ani, printre victime... Din casa de copii, pe drumul succesului! Tinerii care au luptata pentru visul lor sunt un adevărat exemplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x