Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Galați: Un minor, în vârstă de 15 ani, ajuns în comă după ce a fost implicat într-un accident

Un minor, în vârstă de 15 ani, a ajuns în comă la spital după ce a fost implicat într-un accident în județul Galați. Alte cinci persoane au fost rănite în urma impactului.

Un minor, în vârstă de 15 ani, a ajuns în comă la spital după ce a fost implicat într-un accident în județul Galați. Alte cinci persoane au fost rănite în urma impactului.

"Sunt cinci victime în urma accidentului. Una dintre acestea, un tânăr este în stare foarte gravă. Are multiple traumatisme şi este în comă. A fost preluat de echipajele noastre aflate la faţa locului", a declarat directorul SJA Galaţi, Mihai Polinschi.

Accidentul rutier a avut loc la ieșirea din localitatea Tudor Vladimirescu, au fost implicate două autoturisme conduse de doi bărbaţi de 65, respectiv 81 de ani, care s-au lovit frontal, după ce una dintre maşini a pătruns pe contrasens.

"În accidentul care a avut loc la ieşirea din localitatea Tudor Vladimirescu au fost implicate două autoturisme. Cel care circula dinspre Tecuci către Galaţi şi la volanul căruia se afla un bărbat de 65 ani a pătruns pe contrasens, lovind frontal autoturismul condus regulamentar de un bărbat, de 81 ani. Din impact, a rezultat rănirea gravă a unui minor de 15 ani, aflat în maşina care a intrat pe contrasens, şi rănirea uşoară a conducătorului auto, precum şi a altor trei persoane din cel de-al doilea autoturism (conducătorul auto şi două femei de 81 şi 75 ani). Victimele au fost transportate la spital. Şoferii nu au consumat alcool. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.