Antena Căutare

Gheorghe Mărmureanu: „Următorul CUTREMUR va fi de intensitatea celui din...”

CUTREMUR 25 APRILEI. În urmă cu puține zile, Gheorghe Mărmureanu vorbea despre un viitor seism foarte mare, care va lovi și ROmânia.

CUTREMUR 25 APRILEI.Viitorul mare cutremur ce se va produce în România va fi de adâncime, asemănător celui din 1802, iar acesta va fi norocul ţării noastre, a declarat vineri, pentru Agerpres, directorul onorific al Institutului Naţional de Fizica Pământului, Gheorghe Mărmureanu.

CUTREMUR 25 APRILEI."(Cutremurul - n. r.) va fi adânc şi acesta va fi norocul României. Cu cât e mai adânc, cu atât energia se disipă pe o suprafaţă mai mare. Va fi o suprafaţă foarte mare, de la Moscova la Cairo. Pe toată Europa, aş spune", a afirmat Gheorghe Mărmureanu, care a participat la Forumul dedicat Zilei Mondiale a Pământului, citat de Hotnews.

CUTREMUR 25 APRILEI.. Mărmureanu susţine că viitorul cutremur mare ce se va produce în România se va asemăna celui din 1802, cu magnitudinea 8, dar care nu a produs victime. Însă, susţine specialistul, nu acelaşi lucru se poate spune despre efectele viitorului cutremur, în contextul în care România s-a schimbat, iar acum "avem blocuri făcute prost".

Cutremur de 4,6 grade în România! Seismul s-a resimțit și la București... Boala care pune stăpânire pe tot mai mulți tineri! Medicii trag un semnal de alarmă: ”Nu amânați! Mergeți la un doctor d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x