Antena Căutare

Gigi Becali a dat Primaria Capitalei in judecata pe motiv ca a fost inselat la despagubirea pentru un teren

Gigi Becali a dat in judecata Primaria Capitalei. Omul de afaceri spune ca municipalitatea l-a tras pe sfoara... i-a oferit un pret ca despagubire pentru un teren de utilitate publica, apoi, dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta, a scazut suma... de vreo 20 de ori sub pretul pietei.

Marul discordiei intre omul de afaceri Gigi Becali si Primaria Capitalei il reprezinta un teren din zona de nord a Capitalei. Aici, municipalitatea are un proiect care vizeaza largirea la sase benzi a Soselei Pipera, intre Calea Floreasca si calea ferata Bucuresti - Constanta. La intersectia Soselei Pipera cu B-dul Barbu Vacarescu va fi construit si un pasaj.

In aceasta zona vor fi expropriate 28 de terenuri. In total, aproape 9.000 de metri patrati, din care numai 130 de metri ptrati sunt proptietati.

Potrivit legii, exproprierea pentru terenurile declarate de utilitate publica intra in vigoare si fara acordul proprietarilor.

Primaria sustine ca preturile pe terenuri sunt stabilite de evaluatori autorizati si ca despagubitii isi pot rezolva nemultumirile in instanta.

Jaf de 50.000 de lei la Constanta. Hotii, surprinsi in casa de proprietar... Sistemul informatic al CNAS, reparat. Programul caselor judetene revine la normal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x