Antena Căutare

Gigi Becali, ajutor mare în plină criză: "Am comandat 2.000 de teste COVID-19"

Gigi Becali ajută cât de mult poate în aceste vremuri de criză în care medicii duc o muncă colosașă în lupta cu boala care a luat mii de vieți în lume, coronavirusul.

Acesta a donat 2.000 de teste COVID-29 pentru a ușura munca celor care spun că au nevoie de aprobări pentru a da.

Vă reamintim că până la această oră oi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în România. Numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 433.

UPDATE 22 martie, ora 13:00. Numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la 433. Două decese. Vindecați 64. În carantinăsunt 4.803 și 65.799 în izolare.

Al doilea pacient mort: Al doilea pacient, în vârstă de 74 de ani era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă.

Numărul cazurilor de coronavirus a crescut la 433. Două decese. Vindecați 64.

Primul pacient mort: Este vorba despre pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova. Pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer).

Primul român mort de coronavirus

Până în acest moment, pe teritoriul României, au fost confirmate 433 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 433 de persoane confirmate pozitiv, 64 au fost declarate vindecate și externate (47 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, 2 la Constanța și 1 la Iași).

Lovitură pentru cei care ajung în șomaj tehnic. Care va fi salariul maxim pe care îl vor primi în mână... Icoană făcătoare de minuni, scoasă pe străzile din Focşani pentru a combate pandemia de coronavirus!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x