Antena Căutare

Gigi Becali, strigăt de durere din spatele gratiilor: "Nu mai am nimic, sunt chinuit ca un sălbatic"

Familia a depus numeroase cereri de graţiere, iar acum a venit rândul lui Gigi Becali să roage autorităţile să-l elibereze. Din spatele gratiilor, patronul Stelei şi-a spus supărările

Familia a depus numeroase cereri de graţiere, iar acum a venit rândul lui Gigi Becali să roage autorităţile să-l elibereze. Din spatele gratiilor, patronul Stelei şi-a spus supărările!

"Aveam dreptul la 30 de zile să stau cu familia. Nu mi s-a dat decât o zi. Poate Dumnezeu m-a dus aici ca să văd suferinţa oamenilor. Am stat lângă oameni cărora le-au murit părinţii de dorul lor. Lipsa de libertate înseamnă complicitate. Sunt exact cum m-au făcut judecătorii, un sălbatic, pentru că nu am mamă şi nu am familie. Nu am casă, nu am nimic. Nu mai am nimic. Asta se întâmplă acum în România, într-un stat de drept.

Asta e vocea durerii din sufletul meu, vocea bărbatului care îşi strigă durerea. Care nu şi-a mai văzut nevasta în dormitorul lui, mama în sufragerie şi copiii în bucătărie! Nu mi se dă dreptul să-mi iau mama în braţe. Nu mai am nimic, ca să am ceva trebuie să închid ochii şi să-mi aduc aminte de chipurile lor", a declarat Becali, citat de gsp.ro.

Dilema extraterestră printre români! Există sau nu?... Educaţie la nivel înalt! O universitate din România a intrat în topul celor mai bune 200 din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x