Antena Căutare

Gigi Netoiu, acuzat ca ar fi accidentat mortal o femeie de 75 de ani

Accident cu multe semne de intrebare intr-o localitate din judetul Dolj. O femeie de 75 de ani a fost lovita mortal de o masina inmatriculata in Bucuresti si care i-ar apartine omului de afaceri Gigi Netoiu. Autoturismul facea parte dintr-o coloana, iar rudele victimei sustin ca la volan s-ar fi aflat insusi candidatul PP-DD. Oamenii legii spun, insa, ca masina era condusa de soferul acestuia, un barbat de 36 de ani.

Rudele victimei nu s-au mai putut stapani in momentul in care au vazut una din masinile care facea parte din coloana lui Gigi Netoiu. Oamenii au fost la un pas sa-i linseze pe sofer si pe pasageri.

Localnicii sustin ca la volanul autoturismului care a accidentat-o mortal pe femeia de 75 de ani s-ar fi aflat chiar omul de afaceri. Acesta ar fi fugit imediat dupa impact si ar fi pus un angajat sa ia vina asupra lui.

In momentul producerii accidentului, masina care a accidentat-o pe femeie circula intr-o coloana. Gigi Netoiu se intorcea de la lansarea unor candidati din Calafat la alegerile parlamentare. Femeia de 75 de ani ar fi traversat strada fara sa se asigure, moment in care a fost lovita in plin.

Gigi Netoiu este fost actionar la clubul de fotbal Dinamo si actual candidat pentru Camera Deputatilor, in Colegiul 1, din judetul Dolj, din partea Partidului Popular - Dan Diaconescu.

Cod portocaliu de furtuna in Dobrogea. Porturile de la Marea Neagra au fost inchise... Explozie la CET Sud: Patru persoane au fost ranite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x