Căutare Live

Hahaaa! Cele mai tari GLUME, după ce rețeaua Facebook nu a funcționat aproape o oră!

Site-ul social media Facebook Inc era inaccesibil pentru unii utilizatori luni după-amiază, după ce "a căzut" a doua oară în mai puțin de o săptămână, notează Agerpres.

Site-ul social media Facebook Inc era inaccesibil pentru unii utilizatori luni după-amiază, după ce "a căzut" a doua oară în mai puțin de o săptămână, notează Agerpres.

Un mesaj afișat pe facebook.com afirma: "ne pare rău, ceva nu merge. Lucrăm la acest lucru și-l vom repara cât de curând putem" ('sorry, something went wrong. We're working on it and we'll get it fixed as soon as we can').

În tot acest timp, glumele legate de problemele celei mai populare rețele de socializare din lume au curs valuri:

"În nouă luni, în România se estimează o creștere a natalității de 99%!"

"A fost o seară minunată. După o perioadă îndelungată, soția m-a așteptat parfumată și cu masa pusă!"

„Am auzit ca Facebook a picat. De ce nu s-au inchis scolile si birourile? Familiile trebuie sa fie impreuna in astfel de momente”, scria Doug Wood pe Twitter.

„Tocmai am coborat si am petrecut niste timp cu familia. Par oameni de treaba. Am descoperit si ca am un frate mai mic”, s-a distrat un alt utilizator de Twitter.

„A picat Facebook? De aia nu-mi gasesc ‘match’ pe Tinder? Am crezut ca este vorba de greutatea mea”, a comentat Adam James Reeves, un alt utilizator de Twitter.

„Facebook nu a cazut, ad-blocker isi face treaba”, este o alta gluma a unui internaut, probabil satul de reclamele de pe aceasta retea de socializare.

Un altul a spus ca isi face provizii de apa si alimente, dupa ce a cazut Facebook: „Asa incepe apocalipsa”.

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... Omul care l-a cunoscut cel mai bine pe părintele Arsenie Boca face dezvăluiri incredibile! „Avea o putere paranormală!”...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri