Căutare Live

Greșeala pe care o fac toți șoferii atunci când pornesc motorul iarna! Sigur faci și tu această manevră

A venit și sezonul rece și toți șoferii încearcă din răsputeri să își proteze cât mai mutl mașinile. Totuși, există o greșeală pe care o face toată lumea, fără să își dea seama!

A venit și sezonul rece și toți șoferii încearcă din răsputeri să își proteze cât mai mutl mașinile. Totuși, există o greșeală pe care o face toată lumea, fără să își dea seama!

Mecanicii auto ne dau cel mai mult sfat pentru întreținerea autovehiculelor pe perioada de zăpadă. Pirmul pas este acela de a da zăpada jos, pentru a proteja carosabilul și alte mașini în trafic.

Potrivit acestuia, trebuie să fie dată jos toată zăpada, inclusiv pavilionul, să nu cadă pe lunetă sau să nu fie purtată de vânt pe alte maşini sau pe carosabil. La fel şi geamurile, ele trebuie curăţate temeinic ca vizibilitatea să fie maximă.

O greșeală clasică făcută de șoferi la pornirea motorului iarna este să nu-l lase să funcţioneze câteva minute înainte de a pune maşina în mişcare, potrivit celor de la actualitatea.biz.

Îi lovește norocul în luna decembrie! Acestea sunt zodiile care câștigă la loto și devin bogate peste noapte!

După pornire, se recomandă acţionarea comenzii de dejivrare (înlăturarea stratului de gheaţă sau de chiciură format pe suprafeţele care vin în contact cu aerul umed şi subrăcit) a parbrizului şi doar după câteva minute să se cureţe cu o racletă.

Sursa: actualitatea.biz

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... România intră iar sub Cod galben de vreme rea! Ploile și viscolul lovesc numeroase județe ale țării!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri